Tisztelt Támogatók!

Azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulunk Önökhöz, hogy...

Hétfőn került megrendezésre az idei első Bozsik Alközponti Futsal torna a Hévízi sportcsarnokban. A...

2017. december 9-10-én Prof. Dr. Dr. Matthias Lochmann edzéskutató, sportorvos, UEFA A licences edző...

2017. november 2-3-án alközponti válogatott edzőtábort rendeztünk Hévízen. A kétnapos...

A Hévíz Sportkör labdarúgó szakosztálya az elmúlt esztendőkben sok olyan labdarúgót...

Szombaton délelőtt került megrendezésre Hévízen az idei IV., egyben záró őszi Bozsik Grassroots...

2017. október 13-14-én újabb nemzetközileg elismert szakember tartott labdarúgóedzőknek...

Hétfő délután került megrendezésre Hévízen a III. Bozsik Csoport Torna, Hévíz I.,...

Hétfő délután Alközponti válogatott kiválasztó tornát rendeztünk...

A hét elején újabb nemzetközileg elismert szakember, Christian Titz a Hamburger SV U23-as csapatának...

A Magyar Labdarúgó Szövetség által meghirdetett országos teqball asztal pályázat...

A hazai labdarúgó utánpótlás-nevelésben meghatározó szerepet játszó...

Újabb nemzetközileg elismert szakember, Timo Jankowski a Grashoppers Zürich első osztályú felnőtt...

Labdarúgóedzőknek szóló szakmai konferenciát szervezett és bonyolított le az elmúlt...

Nemrégiben értesültünk róla, hogy volt játékosunk Farkas Dániel korosztályos...

Kiss Bence több éven keresztül Hévízen futballozott, ahol szakmailag sokat segítettek neki...

A Hévíz Sportkör labdarúgó szakosztálya az elmúlt esztendőkben sok olyan labdarúgót kinevelt, akik az itt szerzett tudásukat tudták kamatoztatni fiatal felnőtt korukban. Volt olyan játékos, aki maradt Hévízen, de volt olyan is, aki máshol folytatta labdarúgó pályafutását. A játékosok közül sokan elkerültek Hévízről, de mindannyian a megszerzett tudásukat tudták kamatoztatni magasabb szinten is.

nyiri vincze1

- Egészen kiskorom óta futballozom, azért döntöttem a foci mellett, mert édesapám is futballista volt, és mindenképpen szerettem volna valamit sportolni, a sporttal foglalkozni, a szülői pozitív hatás volt az oka – mondta Nyíri Vince. - Mivel hévízi születésű vagyok, ezért kézenfekvő volt, hogy ott kezdtem el futballozni. Hatévesen már játszottam, és egészen 3,5 évvel ezelőttig ott voltam, mert akkor vettek fel az Illés Akadémiára, azóta is ott vagyok. Nagyon jó érzésekkel gondolok vissza a hévízi évekre, ugyanis egy olyan csapatban játszhattam, ahol mindenki odafigyelt a másikra, tisztelet volt az öltözőkben a csapat minden játékosa között. Nagyon szépek voltak ezek az évek, és örülök, hogy részese lehettem a hévízi felkészítésnek, oktatásnak, mivel ott ismerkedhettem meg a labadrúgás alapjaival. Hévízen hetente négy edzésünk volt, minden tréning más volt, megadták azokat az alapokat, amik alapján tovább tudtam lépni.

- Napjainkban is nagyon jól alakulnak a futballal való elképzeléseim az Illés Akadémián, itt most nagyon boldog vagyok, azt még nem lehet előre tudni, hogy mit hoz majd a jövő. Én most jelenleg itt egy kollégiumban lakom, a kollégium épületében van az iskola is, az akadémia tőlünk körülbelül három percre van. Ez egy középiskolai rendszer, egy szakgimnázium, ezen belül is a labdarúgó osztályba járok, 4+1 év elvégzése után kapok majd egy labdarúgással kapcsolatos végzettséget. Utána is a futballal szeretnék majd foglalkozni, de, hogy milyen formában, ezzel még ráérek foglalkozni. Jelenlegi edzőm az Csordás Csaba, aki az U17-es korosztály trénere. Foglalkoznak velünk itt az akadémián erőnléti edzők, masszőrök, és az iskolában is odafigyelnek ránk. Jelenleg az U17-es kiemelt bajnokságban játszunk, ahol nyolc csapat küzd az elsőségért. Itt jelen pillanatban harmadikak vagyunk, sajnos egy-két meccsen múlt csak, hogy most nem első helyen állunk.