Hétfő délután került megrendezésre Hévízen a III. Bozsik Csoport Torna, Hévíz I.,...

Hétfő délután Alközponti válogatott kiválasztó tornát rendeztünk...

Szombaton délelőtt került megrendezésre az alsópáhoki sportpályán az idei II. őszi Bozsik...

A hét elején újabb nemzetközileg elismert szakember, Christian Titz a Hamburger SV U23-as csapatának...

A Magyar Labdarúgó Szövetség által meghirdetett országos teqball asztal pályázat...

A hazai labdarúgó utánpótlás-nevelésben meghatározó szerepet játszó...

A múlt héten a felnőtt csapat játékosain különböző felméréseket végeztünk...

A Hévíz Diák és Ifjúsági Sportjáért Alapítvány idén is megrendezi a...

Újabb nemzetközileg elismert szakember, Timo Jankowski a Grashoppers Zürich első osztályú felnőtt...

Először kezdett, máris a legtöbb labdát szerezte a fordulóban a Szombathelyi Swietelsky-Haladás 17...

Labdarúgóedzőknek szóló szakmai konferenciát szervezett és bonyolított le az elmúlt...

A szokásos félévenkénti sportorvosi vizsgálattal párhuzamosan utánpótlás...

Korábbi utánpótlás játékosunk Kiss Bence a hétvégén bemutatkozott az...

Nemrégiben értesültünk róla, hogy volt játékosunk Farkas Dániel korosztályos...

Kiss Bence több éven keresztül Hévízen futballozott, ahol szakmailag sokat segítettek neki...

A hazai labdarúgó utánpótlás-nevelésben meghatározó szerepet játszó szombathelyi Illés Akadémia alközpontja lesz a fürdőváros - erről is szól az az együttműködési megállapodás, amelyet múlt héten írtak alá.

egyuttmukodes illes 20170805 3

A kapcsolat deklarálása előtt sajtótájékoztatót tartott a Hévíz SK Labdarúgó Szakosztály a megyei I. osztályú felnőtt csapatánál bekövetkező változásokról. Damina László szakosztályvezető ismertette: Szabó Imre eddigi vezetőedző a továbbiakban a sportkör elnökként és a szakosztály szakmai vezetőjeként dolgozik. A felnőtt csapat vezetőedzője a játékosként számos NB I-es egyesületnél megfordult Lantai Balázs lett. A felnőtt csapatból kilencen igazoltak máshova, viszont tíz új játékos érkezik. A jövőben - visszatérve a gyökerekhez - az utánpótlás játékosok is szerepet kapnak, A szakosztályvezető arról is szólt: az a cél, hogy zalai bajnoki címet szerezzen a csapat.

- Megismerve a játékoskeretet, illetve az egyesület vezetőit, reális ez a célkitűzés. Látok esélyt arra, hogy fiatalokat építsünk a csapatba és hogy a visszatérő hévízi játékosokat beépítve céljainkat elérjük. Az, hogy ebből mi valósul meg, ténylegesen a pályán, a teljesítmény alapján fog eldőlni - vetítette előre az új vezetőedző.

egyuttmukodes illes 20170805 2

A sajtótájékoztatón elhangzott: a csapat fő támogatója az önkormányzat. Szabó Imre és Papp Gábor polgármester összegezte az elmúlt szezon munkáját, s utóbbi a jövőről szólva a hévízi gyökerekkel rendelkező és fiatal játékosok szerepeltetésének fontosságát emelte ki. A folytatásban szintén a fiatalokról szóló program került előtérbe: együttműködési megállapodást írtak alá a Zala és Vas megyei futballisták utánpótlásának képzését végző Illés Akadémia, a fürdőváros önkormányzata és a hévízi sportkör vezetői. A kapcsolat nem előzmény nélküli: Hévízről több játékos, köztük sok korosztályos válogatott labdarúgó került már a szombathelyi akadémiára, ahol a fürdővárosban nevelkedett edzők is dolgoznak. A most aláírt együttműködési megállapodásról szóló tájékoztatón elhangzott: a dunántúli régiós központként működő Illés Akadémiának fontos, hogy kiváló alközpontjai legyenek, ezek egyike lenne a hévízi. Ez a Hévíz SK számára szakmai előrelépés és infrastrukturális fejlesztések is történnek.

(Forrás: zaol.hu)